Houtven tegels

Zelf meubels voor je tuin maken: het is een eitje!

Geplaatst op

In Nederland zijn we het laatste jaar steeds meer waarde gaan hechten aan onze tuin. Dat komt door de coronacrisis. We zijn teruggeworpen geweest op onze eigen buitenruimte. Dat is ook niet zo gek, want de terrassen waren lang dicht en er was risico. Deze feiten des levens maakten dat we lekker aan de gang gegaan zijn met onze tuin; verschillende aanpassingen deden, een terras legden of een tuinset regelden. Het kon allemaal, want er was genoeg tijd en we gingen hoogstwaarschijnlijk niet op vakantie, dus er was geld genoeg. 

We nemen met je door hoe leuk en makkelijk het is om zelf je meubels te maken. Op deze manier kun je lekker besparen en je portemonnee een beetje met rust laten. Dat ziet er lekker uit aan het einde van de maand. We geven je aantal tips waarmee je direct kunt scoren op het gebied van comfort, maar ook als het gaat om je reputatie van topklusser bij je vrienden, familie en collega’s. Wil je weten welke tips het zijn? Lees dan snel even verder. 

DIY-meubels voor binnen en buiten

Kijk, het is allemaal helemaal niet zo moeilijk meer om tegenwoordig een stel leuke meubels voor binnen of buiten te maken. De buitenruimte is ons privéterras geworden in de coronacrisis. Veel mensen zijn thuis lekker gaan zitten genieten. Wel af en toe even naar de supermarkt om vervolgens weer thuis de boodschappen af te wassen uit angst voor besmetting met corona, maar dat mocht de pret niet drukken. 

Besparen: pallets en steigerbuizen kopen

Natuurlijk kost het allemaal best wel wat zo’n nieuwe set meubels en dat terrasje waar ze op staan. Zou het dan niet leuk zijn om hierop te kunnen besparen? Dat is het zeker! Met palletmeubels is het lekker besparen. Het enige wat je hoeft te doen is pallets kopen. Daarbij wat bevestigingsmaterialen en kussens om op te zitten. 

Maar eerst download je een bouwplan van internet. Dan zie je hoeveel pallets en bevestigingsmaterialen je nodig hebt. Je zet ze eenvoudig met een boormachine en wat schroeven in elkaar. Verder is het ook nog mogelijk om met steigerbuizen in de weer te gaan. Op deze manier is het easy om hier meubels van de maken. Ook hiervoor zijn bouwplannen te downloaden. We weten zeker dat je meubels voor binnen en buiten erg mooi gaan worden!

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs verschillende opties van hout en tegels. Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ vanhoutventegels.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden