Houtven tegels

Kunststofboden voor je nieuwe huis

Geplaatst op

Wanneer je een nieuwe woning gekocht hebt is dit ontzettend leuk. Er dienen zich allerlei mogelijkheden aan om lekker te kunnen creëren en in te richten. In deze blog willen we je graag een aantal leuke tips geven wel mee het inrichten van je nieuwe woning een stuk sneller gaat. Lees snel verder en laat je inspireren.

Kunststofboden of gietvloer

Wanneer je goedkoop een gietvloer in de vingers wilt krijgen, dan is het slim om ook eens over de grens te kijken. In Engeland noemen we het een cast floor, in Duitsland een kunststoffboden en in Nederland gewoon een gietvloer. Waar je ging toch ook vandaan komt het is een schitterende toevoeging aan je design. Het meest praktisch is om een gietvloer in Nederland te bestellen, omdat de experts bij je langskomen om de vloer te gieten. Eventueel zal het wel mogelijk zijn om de materialen in het buitenland te bestellen. 

Welke design past bij de gietvloer?

Door de strakke look van de gietvloer zijn er eigenlijk twee stijlen die heel goed passen bij dit type vloer, namelijk de industriële stijl en de Scandinavische stijl. Beide stijlen zijn redelijk minimalistisch, hoewel de laatste een wat bonter karakter heeft. Zeker de industriële stijl is robuust en spannend om in te richten, omdat je zoveel bijzondere objecten er in kunt zetten die je op brocante’s of rommelmarkten kunt vinden en afkomstig zijn uit fabrieken.

Voordelen van de gietvloer

Naast het feit dat een gietvloer er mooi uitziet, is het ook een zeer praktische vloer. Je kunt namelijk heel goed deze vloer schoonmaken door hem te dweilen. Daarnaast is de kunststof de gietvloer van gemaakt is erg sterk en daardoor slijtvast. Wanneer je een vloerverwarming hebt is de gietvloer ook erg handig omdat deze goed samen gaat met het inkrimpen en uitzetten van de verwarming. Dit laatste noemen we warmtewerking.

We wensen je veel plezier met het ontdekken van de gietvloer en de verschillende woonstijlen die erbij passen. Blijf ons volgen en lees onze blogs, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van inrichting en wonen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs verschillende opties van hout en tegels. Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ vanhoutventegels.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden