Houtven tegels

Hoe richt ik een moderne badkamer in?

Geplaatst op

Mensen houden van een badkamer, deze kamer is steeds meer een plek om te relaxen en veel minder een plek waar je even snel heen gaat om jezelf te wassen. Vroeger was het wel zo, maar nu is het soms een complete thuisspa geworden. Met een aantal tips is het mogelijk om echt een mooie badkamer in te richten!

Tegels en een gietvloer

De moderne badkamer is industrieel of minimalistisch en bekleed met tegels aan de wanden, delen van de vloer, of er ligt een gietvloer. Tegels zijn heel mooi te combineren met een gietvloer omdat ze er beiden strak uitzien en vaak beschikbaar zijn in hetzelfde pallet. De antraciet en betonlook variaties zijn erg populaire tegels. Een gietvloer is een vloer van kunststof die gegoten is en door de waterafstotende eigenschappen zeer ideaal om in een badkamer te leggen. Door deze vloer te combineren met tegels, zou je de strakheid van de eerste kunnen compenseren met de levendigheid van de tweede.

Een spa

De badkamer is steeds vaker te karakteriseren als een thuisspa. Je vindt ook vaker uitgebreide faciliteiten in een badkamer thuis. Denk daarbij aan:

  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Inloopdouche met waterval douchekop
  • Een ovaal bad waarin je kunt relaxen

Het is gezond om af en toe flink te relaxen, zeker naar een werkweek. Zo kom je het weekend wel door!

Conclusie

Tegels en een gietvloer gaan prima samen en een badkamer is tegenwoordig veel meer een relaxplek, dan dat het een ruimte is waar je haastje-repje jezelf gaat wassen. Neem dan ook de nodige tijd voor een mooie inrichting. In deze blog hebben een aantal tips gegeven. Dat je altijd inspireren door een interieurarchitect, in real life of via online artikelen. Blijf ons altijd volgen, zodat je op de hoogte bent van de laatste interieurtips.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs verschillende opties van hout en tegels. Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ vanhoutventegels.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden