Houtven tegels

Hoe geef je je tuinhuis een verbeterde uitstraling?

Geplaatst op

Ik hoor je al denken, een tuinhuis makeover? Het is… een schuurtje. Je weet wel, zo een vierkante of rechthoekige houten gebouwtje, waar een paar fietsen en de barbecue staan te verstoffen. En niet te vergeten, al dat gereedschap dat je misschien ook al lang niet hebt aangeraakt. Maar! Een schuurtje is veel meer dan dat. Je kan er echt iets superleuks van maken! Lees en gebruik onderstaande tips en inspiratie hoe je jouw tuinhuis kan pimpen. Zorg er wel voor dat je een goede ‘basis’ hebt, de tuinhuis. Je kan een kant-en-klaar tuinhuis kopen bij Onlinetuinhout.nl 

Hang het op!

De eenvoudigste en snelste manier om je schuurtje een nette uitstraling te geven is door kleine spullen aan de muur te hangen. Zo verklein je de risico dat je iets kwijtraakt of struikelt. Er zijn verschillende opties mogelijk. Je kunt een plank ophangen en er spijkers inslaan, die dienen als knopjes om bijvoorbeeld je gereedschap aan op te hangen. Of je koopt een ijzerbord, waar al gaatjes in zitten. Zo ziet je schuur er al wat georganiseerd uit. 

Geef het een facelift

Pimp je saaie houten tuinhuis op door deze een likje verf te geven. Naast het likje verf is het handig je tuinhuis in het lak te zetten, waardoor je de levensduur van je tuinhuis verlengt. 

Vervang de deuren

Als je er iets meer geld in wilt steken kan je de deuren vervangen door bijvoorbeeld openslaande deuren. Door de vele ramen krijgt je schuurtje meer licht en oogt deze ruimer. 

Flower power

Bloemen doen het altijd goed. Ze maken voegen wat kleur en vrolijkheid toe. Koop een vensterbak en vul deze met mooie bloemetjes! Je tuinhuis oogt meteen vrolijker. 

Hergebruik oude materialen

Er zijn veel tuinartikelen die je opnieuw kunt gebruiken. Gebruik ouderwetse tuinslang knoppen, bijvoorbeeld als haakjes in je gepimpte tuinhuis. Dit staat niet alleen leuk, maar is ook zeer praktisch.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs verschillende opties van hout en tegels. Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ vanhoutventegels.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden