Houtven tegels

Gietvloer of houten tegels?

Geplaatst op

Vandaag gaan we je vertellen waarom je echt een gietvloer of resin floor bij senso.com zou moeten bestellen. Het is echt een mega goede vloer waar je in je woning veel plezier van zult hebben. We nemen een aantal voordelen met je door die pleiten voor een gietvloer, maar niet per se tegen een houten vloer. Lees je even met ons mee? Let´s go!

Voordelen gietvloer voor jou

Veel starters en jonge gezinnen zijn erg blij met de gietvloer in hun woning. Daarvoor zijn een aantal redenen aan te geven. We willen je graag met deze voordelen inspireren. Natuurlijk is het je eigen keuze of je bijvoorbeeld toch voor een houten vloer wilt gaan. Maar dan is het wel zo dat je met heel andere eigenschappen werkt. Het blijft een persoonlijke afweging. Enfin, we nemen hieronder even de voordelen van de gietvloer met je door:

Verkrijgbaar in alle kleuren die jij je maar wenst. Op deze manier past de vloer altijd bij je idee van je ideale woning Flexibel, scheurt niet en daarom handig om te gebruiken met vloerverwarming als alternatief voor beton, dat wel scheurt omdat het niet tegen het uitzetten en inkrimpen kan van de verwarming. Makkelijk schoon te maken omdat de vloer tegen water en zeep kan.

*Eigenlijk zijn de meeste van deze eigenschappen tegengesteld aan die van de houten vloer. Die natuurlijk een heel mooi en warm karakter heeft, maar niet per se heel geschikt is voor jonge gezinnen.

Als dit geen aansprekende voordelen zijn! Natuurlijk het is een vloer die wat meer kost (in vergelijking met bijvoorbeeld zeil), maar wellicht is het budget wat aan te passen. Als je met een goede basis begint, dan komt de rest later ook beter uit de verf. Blijf ons volgen. Dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van wonen en design.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee langs verschillende opties van hout en tegels. Lees snel verder.

Contactgegevens

Via info @ vanhoutventegels.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden